Najlepsze opony jakie miałem do tej pory w M5 to Bridgestone Potenza RE050.
Syty , Konrad napisał o Toyo T1R , to zwykła szosowa guma podobna z bieżnika do Dunlopa 9000SyTy pisze:Konrad, dzięki za info, miałem na przyszły sezon kupić te gumy, zostaje przy R888.
To nie jest R1R, tylko T1R na 100%Koki pisze:Syty , Konrad napisał o Toyo T1R , to zwykła szosowa guma podobna z bieżnika do Dunlopa 9000SyTy pisze:Konrad, dzięki za info, miałem na przyszły sezon kupić te gumy, zostaje przy R888.![]()
Najlepiej gdyby wkleił fotkę aby nie było pomyłki z R1R
Sprobuj Yokohamy Parady Spec 2.Konrad, dzięki za info, miałem na przyszły sezon kupić te gumy, zostaje przy R888.
aktualnie lezakuja i czekaja na mtrack, po nim cos wiecej na temat tego jak sie kleja, porownanie bede mial do advan sportow.Venom pisze:Czy ktos z Was ma jakies doswiadczenie z oponami firmy Toyo?
Chodzi mi o model Proxes T1R i inne bardziej drogowe bo o R888 opinie juz znamy
Super. Bede wdzieczny.rypik pisze:aktualnie lezakuja i czekaja na mtrack, po nim cos wiecej na temat tego jak sie kleja, porownanie bede mial do advan sportow.Venom pisze:Czy ktos z Was ma jakies doswiadczenie z oponami firmy Toyo?
Czytaj, kilka postów wyżej. Zdecydowanie odradzam te opony jeśli ktoś lata po trasach, zmieniłem tył z MICHELIN'a na T1R, guma ma tak miękki bierznik ,że auto pływa przy większych prędkościach.Kierowca ma wrażenie jakby jechał na bardzo wysokim profilu...nieprzyjemne uczucie. Pozatym opona baaardzo przyczepna zarówno na suchym jak i na mokrym.pzdrVenom pisze:Czy ktos z Was ma jakies doswiadczenie z oponami firmy Toyo?
Faktycznie przeoczylem Twojego posta. Dzieki za info. Mysle ze Twoje odczucia beda bardzo cenne dla tych ktorzy zastanawiaja sie nad kupnem tych opon. ZObaczymy jeszcze co powie kolega rypik po testach na MtrackuKonrad95x pisze:Czytaj, kilka postów wyżej. Zdecydowanie odradzam te opony jeśli ktoś lata po trasach, zmieniłem tył z MICHELIN'a na T1R, guma ma tak miękki bierznik ,że auto pływa przy większych prędkościach.Kierowca ma wrażenie jakby jechał na bardzo wysokim profilu...nieprzyjemne uczucie. Pozatym opona baaardzo przyczepna zarówno na suchym jak i na mokrym.pzdrVenom pisze:Czy ktos z Was ma jakies doswiadczenie z oponami firmy Toyo?
Mogę tylko potwierdzić że paznokieć czy monetę łatwiej wbić w T1R (2008r) niż w yokohame (2009r)Konrad95x pisze:Czytaj, kilka postów wyżej. Zdecydowanie odradzam te opony jeśli ktoś lata po trasach, zmieniłem tył z MICHELIN'a na T1R, guma ma tak miękki bierznik ,że auto pływa przy większych prędkościach.Venom pisze:Czy ktos z Was ma jakies doswiadczenie z oponami firmy Toyo?
Klei sie bardzo ładnie, zużywa sie chyba szybko, ale faktycznie nagrzana wydaje sie byc miekka jak plastelina co w połączeniu z balonowym stockowym zawiasie e39, powoduje wrażenie że ciut sie pływa w ostrych zakretach chociaż uwazam ze kapeć warty swojej niewygorowanej ceny.Venom pisze: Faktycznie przeoczylem Twojego posta. Dzieki za info. Mysle ze Twoje odczucia beda bardzo cenne dla tych ktorzy zastanawiaja sie nad kupnem tych opon. ZObaczymy jeszcze co powie kolega rypik po testach na Mtracku